eperkeszoba     focilabdaszoba     hercegnoszoba
Rólunk:

2007-ben alakult Budapesti székhelyű vállalkozásunk fő célja, hogy egyedi, színes, vidám és mindenekelőtt a gyerekek tetszését elnyerő gyermekbútorokat gyártsunk.

Designerünk egyedi tervei a fantáziavilágot és a praktikusságot ötvözik. Gondosan ügyelünk arra, hogy csak kiváló alapanyagokat használjunk
és a gyártási folyamat minden fázisát ellenőrizzük. Varrodánkban és festőműhelyünkben olyan szakemberek dolgoznak, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a gyermekbútor gyártás területén.

Cégünk összehangoltságának köszönhetően Ön a legrövidebb időn belül juthat álmai gyermekbútorához!


Minőség:

Cégünk csak olyan termékeket kivitelez, melynek praktikusságáról, használhatóságáról a gyakorlatban is megbizonyosodik.

Rendkívül fontos számunkra a kiváló alapanyagok használata, még ha az költségnövelő tényező is.

Minden gyermekbútornál egységesen a 25-ös besorolású, rendkívül jó minőségű, felnőtt bútorokhoz használatos szivacsot építünk be. A gyártó által kiállított minőségi tanúsítványt itt olvashatja el. A minőség nálunk alapkövetelmény, hiszen tudjuk, hogy a gyerekek milyen igénybevételnek teszik ki a kisbútorokat játék közben.

Az anyagválasztásnál designerünk elképzelései az irányadóak, de ezen belül az önmagunkkal szemben támasztott minőségi követelmény megköveteli a tartós, erős, színvilágában hozzáillő és természetesen anti-allergén anyagok használatát. Sokszor természetesen nem találjuk meg álmaink anyagát egy-egy kollekcióhoz. Ilyenkor egyedi tervezésű, szitanyomással készülő anyagokat készíttetünk. A szitanyomáshoz használt festékanyagok minden moshatósági és egészségügyi követelménynek megfelelnek, melyet a minőségi tanúsítvánnyal alátámasztunk.
Minőségi tanusítványok:pdf

Ezekből az elvekből nem engedve dolgozunk, hogy vevőink lehető legnagyobb megelégedésére gyönyörű és tartós kisbútorokkal rendezhessék be gyermekeik álomszobáját.
ciklamenszatenszoba     evikesarokagy     csipkerozsikaszoba
 
Szivacsbútoraink jó minőségű alapanyagokból (felnőtt bútorokhoz használt szivacsból), tartós használatra készültek, szem előtt tartva a gyermekek biztonságát, teljesen balesetmentesek.

Termékeinket az alábbi címen rendelheti meg a megrendelőlapok segítségével:

noyabirodalom@gmail.com

officeword          pdf

Noya Gyerekbútor - a megvalósult álom...

Kérése,kérdése van?
06-20-99-22-358
Keresés az oldalon
laptopcsom
keramialogokicsi
Minőségi kerámiák
egyenesen a
készítőtől!